Symposion

Festlig afslutning på Master Class "Kærlighed og sex i antikken"

"Tænk at få lov til at holde Masterclass – og så om kærlighed. Jeg bliver varm indeni, på samme måde som når min hund giver sig i søvne, når han er faldet i søvn på mit skød. En følelse af, at alle er hvor de skal være."

At arbejde er ikke altid en dans på roser, men at få lov til at dele antikke tekster og billeder med en skøn kollega, skønne elever og i skønne rammer, kan vist nærmest ikke kaldes arbejde men nærmere super selskab.

At elske og holde af er ord, som dækker meget forskelligt hos forskellige mennesker, men i denne Masterclass-sammenhæng betyder det, for mig, at jeg mærker et fællesskab og en interesse som jeg, i mange andre sammenhænge er alene om. Det er en kærlighed til faget og en lyst til at dyrke den, som binder en Masterclass sammen.

Så tak, søde mennesker, for at have dyrket kærligheden sammen med mig i de sidste måneder – det har været en fest og det er meget passende en fest der afslutter det!’

Tirsdag d. 30/1-2024 afholdtes den sidste Masterclass i oldtidskundskab: ’Kærlighed og sex i antikken’. Det foregik på antik manér ved et symposion/drikkegilde med let bespisning og (alkoholfri) vin – og selvfølgelig taler og oplæsning fra Ovids ’Elskovskunsten’. Tak til alle for en berigende, hyggelig og lærerig Masterclass, vi håber at kunne gentage succes´en til næste år.

Mette og Rikke